perjantai 27. joulukuuta 2019

Joululäskit ja sää


Mistä vetoa, niin lehdet täyttyvät kohta laihdutusnumeroista ja salit läs...urheilijoista? Tietenkään näin ei saisi sanoa, sillä onhan lehdissä toki muutakin asiaa, kuin että millä ne kinkut saadaan sulamaan vyötäröltä. Kuten sää ja televisio-ohjelmat, joista ensimmäinen selviää katsomalla ulos ja jälkimmäinen on informatiivinen enää ikäluokassa, joka ei osaa autettunakaan nimetä kahdeksaa suosituinta suoratoistopalvelua. 






Ensinnäkin, liikuttavan moni asiantuntija jaksaa nauramatta sanoa, että suurin osa joulukiloista on turvotusta. Turvotusta, joka jaksaa kesäkuulle asti? Sinnikäs on. Olisipa selkärankani yhtä. Joukilot tulevat muuten aina vyötärölle ja naamaan. Koskaan eivät esim. hauikset turpoa. Ikinä. Joulukiloista puhuminen on sitä ja paitsi ihan jäädyttävän tylsää. Kuka nakkaa jostain parista tuumasta, isommat housut ja menoksi. Paitsi että kesäkuussa viimeistään kaduttaa. Jos oikein onni käy, on kylmä suvi ja kaduttaa vasta likempänä elokuuta. Loma kannattaa siksi ottaa heti kesäpakkasiin. Ei tarvitse itkeä rantakunnottomuuttaan, kun koko Suomi lomailee ja itse painaa orjana paikassa duuni. Jonka ilmoittaminen facebookissa on muuten syy poistaa kavereistaan. Ihan vinkiksi. 

Ja lopuksi sää: ensin on pakkasta ja sitten on suojasäätä ja sitten on vaihtelevaa, joku niistä osuu uuteenvuoteen. Aattona raketit näkyvät kuitenkin hyvin. Naapurin raketit näkyvät paremmin. Koska ne ovat isompia. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei kiitos!