maanantai 30. joulukuuta 2019

Uudenvuoden lupaus


Iltaa kaikki pallerot ruudun toisella puolen. Te malttamattomat, skumpan jäähtymistilaa alituiseen tarkastelevat janoiset vuodenvaihtajaiset. Joko on lupaukset valittu? 

Minä lupaan, kuten aina; että tuleva vuosi on laadultaan oleva huomattavan paljon parempi, kuin tämä suolesta valunut rypistys, jonka viimeisiä henkosia elämme. Ehkä pitäisi olla tarkempi, jopa yksityiskohtaisempi, mutta minulle on tähän asti riittänyt josko edes jollain osa-alueella lykästäisi. Tähän on luvassa muutos. 

Seuraavassa tarkennuslista, mikäli Universumi sattuisi blogiani lukemaan. 




Tuleva vuosi on parempi, koska



Menestyn urallani
(Hankin sen ensin)

Olen vakaa, vakuuttava, vakuumi ja vaikean vastakohta

Mieheni rakastaa minua vieläkin enemmän, mikä on jo sula mahdottomuus, mutta koska myös seuraava kohta; 

Näytän ihan saakelin paljon paremmalta (tähän en ole keksinyt ratkaisua). 
(P.s. Plastic Surgery Center)

2020 on täynnä ihania tapahtumia, onnea, menestystä, rakkautta, matkoja, mammonaa, tonttuja, maahisia, osastojaksoja ja viimein tehoava lääkitys. 



Noin. Tuollaisen itselleni häkäpäissäni lupasin. Kynttilämeren lepattavilta aalloilta kun tätä postausta kirjailin. Tiesitkö muuten, että kynttilät heikentävät huoneilmaa? Entä tiesitkö kuinka moni tästä tiedosta kakat nakkaa? 








Uusi vuosi, uusi mahdollisuus. Aika jännä, että yksi kalenteripäivä lataa niin paljon odotuksia ja velvollisuuksia tulevalle? Pitää mennä salille. Pistää korkki kiinni. Lukea yksi kirja viikossa. Joogata ja meditoida. Tuijottaa tyhjää seinää kaksitoista minuuttia joka päivä tai kunnes päässä jokin sanoo poks. Olla kiitollinen. Käydä mummilla ainakin kerta jokaiseen vuosikvartaaliin. 

Yksi. Ainoa. Päivä. Jonka senkin moni viettää raapivassa krapulassa. Minulla ei ole krapula. Ollut moneen vuoteen. Olen valikoiva absolutisti, joka tarkoittaa, että valikoin tilanteet, jotka katson krapulan arvoiseksi. Uusi vuosi ei ole sellainen. 


Ja lopuksi sää. (Kts. edellinen postaus). 


Hyvää uuttavuotta! 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei kiitos!