sunnuntai 29. joulukuuta 2019

Otsatukka ja ensimmäinen tarinapulkka


Mietiskelin tässä, että leikkaisiko otsahiukset? Mielipiteitä puolesta ja vastaan otetaan vastaan. (Olipa typerä lause.)






Minulla on ollut otsatukka viimeksi vuonna jotain kaksituhatluvulla. Otsatukan asettelussa oli ihan hirveä homma, sillä pyörtyvä teki siitä sellaisen. Otsatukka on muuten makeimmillaan, kun tukkaa on ylipäätään tarpeeksi paljon, mieluiten myös yläosassa päätä. Mikään ei ole hilpeämpää, kuin lasimaisen ohut vaalea liiska, jonka läpi kuultaa tummaksi tussatut kulmakarvat. No onpas. Siis hilpeämpää ja montakin asiaa. Mutta tämä on yksi niistä.


Jätän harkintaan, kadun myöhemmin. 



Sitten tarinapulkkaan. Tarinapulkan idea on vetää paikalle keskustelunaihe ja sitten laskea sillä luiskaan. Yleensä keskustelunaihe on lajiltaan sellainen, että sillä voi vain lasketella luiskaan. Tämän päivän tarinapulkka on...hyvät naiset ja herrat... 

(Nada)



Okei, yleensä tarinapulkka toimii, mutta koska blogi on uusi ja vaatii ainakin sen kymmenen postausta, ennen kuin vaikkapa Blogger huolii listoilleen, täällä ei ole vielä yhtäkään lukijaa. Tiedän sen siitä, että ohjauspaneelissa on kätevä kohta nimeltä tilastot. Tarinapulkkaan ei siis ole vielä tullut aihe-ehdotuksia, jotan siirrymme säähän. 

Sää tänään; katso edellinen postaus. 


Hyvää tätä päivää ja realiteetteja sinne ruudun toiselle puolelle. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei kiitos!